5 груд. 2022 13:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Здоров‎’‎я
0

222

0

В Ладижині відновила роботу міська лікарня

В Ладижині відновила роботу міська лікарня

Медзаклад не працював майже тиждень через відсутність тепла у місті


В Ладижині відновила роботу міська лікарня

З 5 грудня відновила свою роботу в звичайному режимі Ладижинська міська лікарня. Медзаклад не працював майже тиждень через відсутність тепла у місті.

Про це повідомили в Ладижинській міській територіальній громаді.

«Із понеділка жителі громади знову отримуватимуть медичну допомогу в Ладижині у повному обсязі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що згідно з рішенням департаменту охорони здоров’я Вінницької ВЦА, ладижинських пацієнтів, які потребували госпіталізації, відвозили до Гайсина чи Вінниці в залежності від патології.

28 листопада, Сергій Борзов збирав термінову нараду через надзвичайну ситуацію в Ладижині, де майже 18 тисяч жителів без тепла.

Через відсутність опалення в Ладижині, не могла повноцінно функціонувати місцева лікарня. Тому пацієнтів, які потребують знаходження в стаціонарі, транспортували до Гайсинської центральної районної лікарні.

Читайте також: Репортаж з Ладижина – міста, де майже 18 тисяч мешканців залишились без тепла. Адже Ладижинська теплоелектростанція, яка була єдиними джерелом теплопостачання в місті, після російських ракетних ударів зупинена.

1 грудня теплопостачання в Ладижині відновили.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info