8 груд. 2022 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Економіка
0

108

0

В Україні, в тому числі й на Вінниччині, зберігається значний дефіцит електроенергії

В Україні, в тому числі й на Вінниччині, зберігається значний дефіцит електроенергії

Станом на 11:00 8 грудня через пошкодження під час ракетних ударів електростанцій та високовольтної мережі, зберігається значний дефіцит електроенергії, в тому числі й на Вінниччині


В Україні, в тому числі й на Вінниччині, зберігається значний дефіцит електроенергії

Станом на 11:00 8 грудня через пошкодження під час ракетних ударів електростанцій та високовольтної мережі, зберігається значний дефіцит електроенергії, в тому числі й на Вінниччині.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

«Для обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. Вже зранку в кількох областях перевищено ліміти споживання і застосовано режим аварійних відключень. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго).

Ситуацію ускладнюють погодні умови: в багатьох регіонах на заході країни мороз, дощ зі снігом та сильні пориви вітру спричиняють обледеніння проводів та їх пошкодження.

Наразі найскладніша ситуація зберігається в східному регіоні – ввечері ворог знову піддав масованому артилерійському обстрілу кілька районів. Там, де дозволяє ситуація, проводиться обстеження стану електромереж. Після отримання допуску від військових будуть розпочаті ремонтні роботи.

Цілодобово тривають аварійно-відновлювальні роботи в Київській та Одеській областях. В м.Одеса триває процес заживлення побутових споживачів за резервними схемами», - йдеться в повідомленні.

Графік погодинного відключення світла по Вінниччині на 8 грудня ТУТ

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ілюстративне