17 листоп. 2018 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

109

0

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну»

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну»

  У суботу, 17 листопада, о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського феєричну музичну комедію «Незрівнянна»


Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну»

 У суботу, 17 листопада, о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського феєричну музичну комедію «Незрівнянна», що визнана однією з кращих постановок Національного театру імені Івана Франка, презентують народні улюбленці – неперевершені актори Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв.

У центрі вистави  – реальна історія неординарної жінки часів кінця ХІХ початку ХХ століття Флоренс Фостер Дженкінс, американської піаністки та співачки, що стала однією з найперших представниць «аутсайдерської музики». Не дивлячись на повну відсутність музичного слуху, почуття ритму та вокального таланту, Флоренс стала відомою і виступала у найпрестижніших концертних залах світу, включаючи знаменитий Карнегі-холл.

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну»

Взявши за основу п’єсу Пітера Квілтера «Незрівнянна» 2005 року, яку лише у перші п’ять років переклали на 15 мов і поставили у 22 країнах світу, Анатолій Хостікоєв як режисер і актор та Наталія Сумська як актриса вибудували ідеальний світ, у якому панує музика, розмови про високе, постійні концерти, дотепний гумор та дорогий алкоголь. 

І все ж це вистава — не про те, має співачка голос чи ні, а про внутрішню свободу й цілісність людини.

- У виставі є фраза: «Флоренс – це приклад для тих, хто мріяв, та не смів». Адже вона знайшла сміливість вийти до глядача, - відзначає Наталія Сумська. – А ще у виставі є такий момент. Моя героїня звертається до персонажа, якого грає Анатолій Хостікоєв: «Я й не знала, що ти граєш на саксофоні». А він відповідає: «Я й сам не знав, доки не спробував». Отже, треба сміливо пробувати!

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну» - фото 2

«Незрівнянна» – саме так про Флоренс каже Сейнт Клер.

А на запитання піаніста Косме Макмуна (у виставі його грає В’ячеслав Хостікоєв - син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва), як Флоренс можуть так обожнювати, адже вона жахливо фальшивить, герой Хостікоєва відповідає: «Нот лише сім, і весь час співати правильно дуже нудно, а цікавіше поекспериментувати, інколи навіть дати «півня».

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну» - фото 3

Крім приголомшливої акторської гри, грандіозного драматургічного матеріалу й цікавих режисерських рішень, вінницьких глядачів чекають вишукані костюми, чудові музичні номери і оркестр на сцені, кумедні оперні партії, справжні мюзикли та складні номери із задіянням каскадерів та польотом головної героїні на янгольських крилах над сценою.

- Вистава «Незрівнянна» по-справжньому вражає, даруючи незабутні емоції кожному! – зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Це дивовижна історія, присвячена мистецтву, спроможному творити дива, фантастично впливати на людей, зачаровувати, захоплювати, відкриваючи в кожному талант добра, світла, щиросердності і краси!

Показ «Незрівнянної» у суботу, 17 листопада, у Вінницькому театрі імені Садовського розпочнеться о 19.00.

Останні квитки на виставу можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua і у касі театру імені Садовського.

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну» - фото 4

Весело, з оркестром і вражаючою реальною історією! Сумська і Хостікоєв сьогодні у Вінниці покажуть «Незрівнянну» - фото 5