20 жовт. 2017 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

69

0

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада

 Місце проведення залишається без змін – нічний клуб «FERIDE PLAZA», початок о 19.00.

 

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада

 Вінницький концерт Сергія Міхалка та групи BRUTTO, що мав відбутися цієї неділі, перенесено на 17 листопада.

Місце проведення залишається без змін – нічний клуб «FERIDE PLAZA», початок о 19.00.

- Всі квитки, придбані на 22 жовтня, будуть дійсні 17 листопада! - повідомили організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У разі, якщо глядачі не можуть відвідати концерт 17 листопада, гроші за придбані квитки вони можуть повернути у касі «Афіша Вінниці» у «Магігранді».

Нова дата проведення концерту є особливою, тому що на 17 листопада якраз припадає Міжнародний день студента. Разом із групою BRUTTO цьогорічний День студента у Вінниці увійде в історію, бо буде найгарячішим!

Більше того - найвіданніші фани на концерті матимуть унікальну нагоду отримати номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти BRUTTO на все життя!

Новий тур «Рокі», у рамках якого BRUTTO приїдуть у Вінницю, для музикантів особливий і символічний.

1 вересня гурту BRUTTO виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його «Бригада Революційного Угару» записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали більше 300 концертів у 15 країнах світу, тріумфально повернулися у Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалів, серед яких – найбільший фестиваль Європи  - легендарний SZIGET.

Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA.

BRUTTO – це більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор. BRUTTO – музичний локомотив. Пісні – його паливо й запал. Фани – його сила і гаряче серце!

- BRUTTO – це група мого життя! - зізнається СЕРГІЙ МІХАЛОК. - Зараз я граю панк, поруч зі мною спортсмени і професійні музиканти! У нас наймолодша і найбільш зухвала команда! У нас свій неповторний «стайл»! У нас пацани-герої андеграунду! Пазл нарешті складається у чітку, строкату, масштабну картину, від якої неможливо відвести погляд…

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада

17 листопада о 19.00 у нічному клубі «FERIDE PLAZA» разом із BRUTTO вінничани будуть відриватися під улюблені хіти: «Воины света», «Гарри», «Мяч», «Kapital», «Танцуй!», «Железный», «Underdog», «Гири», «Середні віки», «Вечірнє сонце», «Веселей», «Гарэза», «Грай», «Рабкор», «Будзь Смелым!», «I Get Wet», «Священный огонь», «Просперо», «Приказ Эрнесто» та багато інших.

Квитки на концерт можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua , у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду» (2 поверх), «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63, (098)101-00-63.

Партнер туру – rozetka.ua.

Пригощає ресторан «Marmaris».

Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада - фото 2

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада - фото 3

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада - фото 4

Вінницький концерт BRUTTO перенесено на 17 листопада - фото 5

title

title