26 жовт. 2012 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

106

0

Вінницький виборчий округ №11 замість Лесика очолив Сітарський

Вінницький виборчий округ №11 замість Лесика очолив Сітарський

ЦВК замінила голову виборчої комісії 11-го округу у Вінниці


Вінницький виборчий округ №11 замість Лесика очолив Сітарський

25 жовтня ЦВК за поданням ВО «Батьківщина» змінила голову виборчої комісії 11-го округу у Вінниці. Бютівця Павла Лесика на його однопартійця Сергія Сітарського.

Павло Лесик відмовляється коментувати причини кадрових перестановок в ОВК, а новопризначений Сергій Сітарський каже, що це – рішення партії і він буде на совість його виконувати.

- Я думаю, що при розгляді моєї кандидатури було враховано мій досвід адміністративної роботи, моїх дві вищі освіти, одна з яких за фахом «державне управління». Причин звільнення свого попередника коментувати не хотів би, але комісія об’єктивно дещо відставала у своїй роботі навіть від комісії сусіднього 12-го округу. Наприклад, там уже почали видачу бюлетенів, ми ж почнемо тільки завтра. Партію можна зрозуміти, вона не хоче чути на свою адресу закиди, мовляв, голова комісії – ваш висуванець не справляється з роботою.

Разом з тим, за словами Сергія Сітарського, вінницькі партійці «Батьківщини» жодних претензій до Павла Лесика не мають і збираються запропонувати йому іншу ділянку роботи.

Нагадаємо, Сергій Сітарський до був головою Вінницької районної ради. А 27 квітня депутати Вінницької районної ради усунули з посади заступника голови райради Сергія Сітарського, обравши замість нього Василя Ковальчука.

Винниця ОК


0
0