23 груд. 2022 17:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

126

0

Вінничани пропонують створити майданчики для вигулу тварин в районі Поділля

Вінничани пропонують створити майданчики для вигулу тварин в районі Поділля

Вінничани пропонують створити майданчики для вигулу тварин в районі Поділля на занедбаній території


Вінничани пропонують створити майданчики для вигулу тварин в районі Поділля

Вінничани пропонують створити майданчики для вигулу тварин в районі Поділля на занедбаній території.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті електронної демократії.

Як написала авторка петиції Ольга Дзюбенко, у місті вже давно виникла потреба у подібних майданчиках, адже власників тварин із кожним роком стає все більше.

«Прошу створити майданчики, для прогулянок та вигулу тварин з терміналами для прибирання за твариною, в районі Поділля на занедбаній території. З кожним роком в нашому місті кількість тих хто утримує собак зростає. Вже давно виникла потреба у місцях де власники тварин спокійно можуть вигуляти своїх чотирилапих друзів , і де вони нікому не будуть заважати.

Наразі місто має евакуйованих тварин, яким шукають притулок у сім'ях, але проблема спокійного вигулу, з відсутністю порушення закону в нашому місті не сприяє цьому процесу.

У Вінниці наявна тільки одна ділянка у парку Дружби Народів, що не є рішенням проблеми. Ми змушені гуляти в парках, скверах, просто на вулицях. Але в таких місцях собаку з повідка не спустиш, бо перехожі реагують по-різному та мають на це повне право.

Створення таких зон позитивним чином вплине на екологію, чистоту, естетику, а також забезпечить безпеку та комфорт нашого міста.

Прошу створити ще один майданчик в районі Поділля. Ця територія занедбана, але навіть в такому жахливому стані тут вигулюють собак, тому що поблизу нема жодного місця для вигулу», - написала авторка петиції.

Підписати петицію можна ТУТ

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info