26 січ. 2022 11:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

117

0

Вінничани зможуть отримати додаткові 500 гривень за бустерну дозу

Вінничани зможуть отримати додаткові 500 гривень за бустерну дозу

Додаткові 500 гривень зможуть отримати ті українці, які вакцинувалися бустерною дозою проти коронавірусної інфекції та мають завантажений в Дії COVID-сертифікат


Вінничани зможуть отримати додаткові 500 гривень за бустерну дозу

Додаткові 500 гривень зможуть отримати ті українці, які вакцинувалися бустерною дозою проти коронавірусної інфекції та мають завантажений в Дії COVID-сертифікат. Про це заявив Президент Володимир Зеленський.

Повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

Від учора, в рамках програми єПідтримка, люди старші 60 років можуть придбати ліки на 1000 грн, які держава виплачує вакцинованим. Крім цього, протягом лютого програма буде додатково розширена для літніх людей: вони зможуть оплачувати комунальні послуги.

Також незабаром до програми єПідтримка будуть включені громадяни України віком 14–18 років. Крім базових цілей на спорт, музеї, кіно, театр та подорожі, вони зможуть витрачати гроші на освітні проєкти: на курси, програми, інші освітні послуги.

Записатися на щеплення можна в будь-який пункт чи центр вакцинації: https://vaccination.covid19.gov.ua/list

Нагадаємо, Вінниччина на межі переходу до «червоної» зони епіднебезпеки. Станом на 26 січня, в області виявили 1 297 нових випадків інфікування коронавірусом. Одужали 226 пацієнтів, але шестеро людей не подолали хвороби.

А Від 1 лютого в Україні стартує компанія з імунізації дітей віком шести місяців до 6 років протиполіомієліту. На Вінниччині щеплення мають отримати понад 67 000 дітей.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info