14 лют. 2022 11:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

113

0

Вінницька Нива офіційно розповсюдила розклад своїх спарингів на тренувальних зборах

Вінницька Нива офіційно розповсюдила розклад своїх спарингів на тренувальних зборах

ФК Нива з Вінниці планово відвідає тренувальні збори, які пройдуть на південному узбережжі Туреччини, якщо ж, звичайно, ці плани не зруйнує стрімке розповсюдження нового штаму коронавірусу.


Вінницька Нива офіційно розповсюдила розклад своїх спарингів на тренувальних зборах

Традиційно вже, в період міжсезоння в футбольних баталіях країни, ФК Нива з Вінниці планово відвідає тренувальні збори, які пройдуть на південному узбережжі Туреччини, якщо ж, звичайно, ці плани не зруйнує стрімке розповсюдження нового штаму коронавірусу.

Вінницька Нива офіційно розповсюдила розклад своїх спарингів на тренувальних зборах

Як повідомило джерело, команда повністю підготувалася до поїздки, спланувавши свої спаринги та оновила свій склад, відмовившись від послуг деяких гравців, за інформацією Мета.юа, було прийнято рішення, по згоді сторін, про розірвання контракту з Хохловим Вадимом, на черзі Калітов Олександр, очікується офіційне підтвердження про його статус в команді.

Тренувальні збори в Туреччині, подробиці про майбутні навчальні змагання

Головний тренер футбольного клубу, Ігор Леонов, висловив сподівання, що ніякі пандемічні перепони не завадять хлопцям пройти підготовку по максимуму, без критичних змін в графіку, тим більше, що всі атлети та тренерський склад пройшли подвійну вакцинацію та мають необхідні сертифікати. Офіційно заплановано провести п'ять тренувальних спарингів з різними командами на гостинному південному узбережжі Туреччини, про ще дві зустрічі ведуться перемовини. Перший тренувальний поєдинок відбудеться 23 лютого з казахською Атирау, друга зустріч планується 25 лютого зі львівськими Карпатами, третій спаринг буде проведено 5 березня з командою Перемога з Дніпра, 7 березня вінничани будуть змагатися з бериславською Таврією і 11 березня на Ниву очікує сумський Альянс. Дуже добре, що всі суперники вінничан вище в турнірній таблиці або за статусом, цей фактор допоможе збагатитися необхідним досвідом гри з досвідченішими командами. На жаль, міжнародних зустрічей замало.

Плани на майбутнє вінницьких футболістів

Зі слів Леонова випливає, що здобутий в тренувальних спарингах досвід, гравці Ниви максимально використають в другій частині футбольного сезону, щоб переміститися в турнірній таблиці з восьмої сходинки, на одну з трьох верхніх. Що ж, побажаємо вінничанам успіхів.