19 лют. 2023 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Спорт
0

220

0

Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ

Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ

Триває перший Зимовий Кубок Професіональної футбольної ліги України.


Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ

Триває перший Зимовий Кубок Професіональної футбольної ліги України. Вінницька «Нива» 18 лютого, здобула домашню перемогу із рахунком 2:0 над друголіговою «Чайкою» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область).

Про це повідомляють Спортивні новини Вінниччини.

Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ

Це вже друга звитяга в двох матчах команди Артура Загорулька і Олега Остапенка у цьому турнірі. Ще один тур нивівці пропускали через непарну кількість команд-учасниць.

До перерви вінничани діяли переконливо і відкрили рахунок. Гольову передачу зробив новачок «Ниви» Володимир Грачов. М’яч потрапив до Олексія Швеця, який й завдав невідпорного удару з лінії карного майданчику. 1:0.

Після перерви «Чайка» вийшла на поле в кардинально оновленому, підсиленому складі. Серед її учасників були Вадим Хохлов і Антон Музиченко, добре відомі місцевим вболівальникам виступам за нашу «Ниву».

Натомість у «Ниви» на заміну вийшов граючий президент нашого клубу Артур Загорулько, головна сила нашого клубу в лінії нападу. Досить швидко він міг відзначитися. Удар Артура з близької відстані голкіпер парирував, але першим на добиванні був Олексій Швець. 2:0.

Одразу після цього пролунав сигнал повітряної тривоги. Гра майже на годину була призупинена, після чого тривала із перемінним успіхом.

Більш активними в другому таймі були гості, які діяли в деяких моментах занадто жорстко. Нивівці переважно захищалися, намагаючись захистити переможний рахунок. Гольові шанси у «Чайки» були, але Фортуна в цей день була на боці вінничан.

Наступного вік-енда «Нива» проведе матч в рамках 4-го туру Зимового Кубку ПФЛ проти аматорської «Дружба» (Мирівка). Планується, що гра пройде в Києві.

Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ  - фото 2

Вінницька «Нива» переграла «Чайку» у Зимовому Кубку ПФЛ  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з Фейсбук