15 серп. 2022 16:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

252

0

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ

Вінницька волонтерка Алла Карпенко оголосила збір коштів на автомобіль для підрозділу «Смертники», які зараз на сході боронять Україну від російських окупантів


Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ

Вінницька волонтерка Алла Карпенко оголосила збір коштів на автомобіль Mitsubishi L200 для підрозділу «Смертники», які зараз на сході боронять Україну від російських окупантів. Ціль – 230 тисяч гривень.

Аби залучити більше донаторів, дівчина придумала винагороду. Кожен, хто задонатить понад 500 гривень – автоматично стає учасником розіграшу трофейного рашистського вогнемету. Його передали наші військові зі сходу.

«На машинки на фронті покладається функція підвозу БК, вивезення 300-тих, швидкого переміщення між точками, щоб якісно виконувати задачки. Тобто, це дуже важлива річ на фронті. Автомобілі не доживають до «похилого віку» в гарячих точках і якщо вони служать кілька місяців – це взагалі шикарно. Тому сьогодні відкриваємо черговий збір на автомобіль для підрозділу із назвою «СМЕРТНИКИ», які якісно виконують завдання на сході України»,написала Алла Карпенко на своїй сторінці у Facebook.

Редакції Вінниця.info Алла розповіла, що після кожного закритого запиту на допомогу, військові намагаються віддячити. Часто передають трофеї.

«Я займаюсь волонтерством з початком повномасштабного вторгнення. Зачасту хлопці стараються хоч якось віддячити за допомогу у тих чи інших справах і постійно роблять якісь подарунки, але особлива моя любов – військові трофеї.

У мене з’явилась ціла колекція різних речей, які військові ласкаво називають «сувенірами». Сухпайок армії ерефії, шеврони з русні, елементи одягу, їх документи, гільзи , вистріляні снаряди, каска русака, лапка від танка – це лише те, що перше можу згадати. Навіть вистріляний N-Law є. Колись передам все у музей, а поки – це нагадування про те, що не можна зупинятися», – каже Алла.

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ

Волонтерка розповіла про трофей, який планує подарувати одному з донаторів на автомобіль.

«Вогнемет приніс знайомий, якому я привозила касочку з-за кордону. Зараз мені потрібно закрити запит на автомобіль для його підрозділу, який називається СМЕРТНИКИ. Ми думали, як можна залучити кошти на це, бо люди перестали активно донатити, їх потрібно заохотити. Мій бос подав кльову ідею – розіграти один з трофеїв на аукціоні. Ми погодились:)».

Принцип аукціону простий – кожному, хто донатить від 500 грн в банку присвоюється номер. Потім за допомогою рандомайзера виберуть номер переможця.

Якщо бажаєте допомогти військовим і стати учасником аукціону, Алла ділиться посиланням, куди можна надіслати кошти: https://send.monobank.ua/jar/3p67fEw26w. Номер карти Банки – 5375 4112 0153 7813 (Карпенко Алла Анатоліївна).

Волонтерка додає про принцип, як можна буде дізнатися, хто переможець.

«Ми просто кидаємо кілька гривень переможцю із проханням зв’язатися з організатором. Листування між платниками – кльова річ. Ахто кидатиме через термінал, будь ласка, кидайте скрін про оплату/чек в коментарі під пост, таким чином вам також буде присвоєний номерочок», – каже Алла Карпенко.

Розіграш буде проведений, як тільки закриється збір на автомобіль для військових.

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 2

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 3

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 4

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 5

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 6

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 7

Підрозділ, для якого збирають кошти на автомобіль. Хлопці нині боронять Україну від російських окупантів на сході

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 8

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 9

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 10

Вінницька волонтерка розігрує рашистський вогнемет за донат на автомобіль для ЗСУ - фото 11

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, Ірина Юшко. Фото редакції та надані Аллою Карпенко