25 лют. 2020 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

267

0

Вінницьке протезно-ортопедичне підприємство стало державним комерційним

Вінницьке протезно-ортопедичне підприємство стало державним комерційним

Казенне підприємство у Вінницькій області реорганізують


Вінницьке протезно-ортопедичне підприємство стало державним комерційним

Кабмін затвердив Постанову Про реорганізацію восьми казенних підприємств, які надають послуги з виготовлення протезів, ортопедичного взуття, інвалідних візків. У переліку - Вінницьке казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство.

«Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Реорганізувати казенні підприємства за переліком згідно з додатком шляхом їх перетворення у державні комерційні підприємства.

Міністерству соціальної політики здійснити організаційні заходи, пов’язані з реорганізацією зазначених казенних підприємств...», - зазначено в документі.

Постановою передбачено вивести підприємства з під відомства Міністерства соціальної політики.

Довідка.

Вінницьке казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство має у своєму складі:

1. Виробництво - цех по виготовленню протезно-ортопедичних виробів, цех по виготовленню ортопедичного взуття, дільницю шкіряних напівфабрикатів;

медичний відділ, до складу якого входять: кабінети для здійснення амбулаторного лікарського прийому пацієнтів, лабораторії для проведення складного протезування та ортезування, а також стаціонарне відділення первинного та складного протезування;

2. Магазин по наданню населенню малоскладної протезно-ортопедичної допомоги;

3. Сервісний центр по забезпеченню інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації та технічному обслуговуванню цих засобів;

4. Чернівецький протезно-ортопедичний цех.

Підприємство було створене з метою задоволення потреб населення у необхідних видах протезно-ортопедичних виробів, ортопедичному взутті, взутті на протези, швейно-бандажних виробів, засобів пересування і малої механізації для інвалідів, виробів медичного призначення.

На підприємстві створені лабораторії складного протезування та виготовлення виробів із термопластичних матеріалів, оснащені прогресивним обладнанням.

Вінниця.info