28 верес. 2022 16:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Культура
0

153

0

Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022

Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022

Даний турнір відбувався у Луцьку


Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022

Вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» брали участь у Всеукраїнському танцювальному турнірі «Volyn Dance Festival» 2022. Даний турнір відбувався у Луцьку. Вінницькі танцівники найповніше реалізували себе і показали найкращий результат за останні 7 місяців.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Володарями перших місць стали пари - Дмитро Галабурда – Анастасія Ляшенко, Тимофій Гандрибіда - Наталія Шелест.

На другу сходинку п’єдесталу піднялись дві пари вінницьких бальників – Антон Мазуренко - Діана Комаренко, Ярослав Василюк – Юля Майборода.

Третє місце посіли пари танцівників - Роман Колтун - Даша Громадська, Назар Гринчук - Юлія Ксендзова, Арсен Коротков - Даніела Комаренко.

Керівник ансамблю спортивного бального танцю «Грація» Денис Гладкий повідомив, що юні танцівники старанно готувалися до турніру, вивчали хореографічні композиції та щодня тренувалися. Адже більшість із представлених на турнірі пар були створені напередодні та дебютували саме на ньому.

«Танцюристи гідно продемонстрували свій талант, виступили з цікавими і яскравими композиціями, показали високу виконавську майстерність. І як результат: танцювальний колектив привіз до Вінниці призові місця», - говорить Денис Гладкий.

Так, Дмитро Галабурда та Анастасія Ляшенко танцюють разом менше року, але вже досягли досить високого рівня в своїй віковій категорії. На турнірі у них перше та четверте місця. За місяць до того, як стали у пару , Анастасія виступала на Відкритому Чемпіонаті Світу у м. Вільнюс (Литва). Дівчина танцювала у 4-х категоріях і у кожній здобула перемогу.

Молодші представники танцювальної сім‘ї – Тимофій Гандрибіда і Наталія Шелест також віднедавна стали у пару.

«Наталя займається вже 5 років, вона прийшла до нас, коли їй було 6 рочків, - каже Денис Гладкий. – Всі ці роки дуже відповідально працювала і вдосконалювала свій рівень. Коли танцювала в категорії «Соло» майже завжди посідала призові місця і поверталась додому з кубками та медалями! Нарешті дочекалась свого партнера».

В своїй віковій категорії юні танцівники вибороли два перших місця. Також спробували свої сили у старшій віковій категорії та здобули 2 місце. Наразі пара працює і готується до наступних змагань, які проходитимуть у Черкасах.

За можливість знову танцювати на паркеті в Україні та міжнародних турнірах тренер та його вихованці дякують воїнам, які боронять країну на фронті. Тож, своєю чергою, вирішили їх підтримати, перерахувавши частину коштів від благодійного танцювального фестивалю на потреби ЗСУ.

Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022

Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022 - фото 2

Вінницькі танцюристи із ансамблю «Грація» підкорили паркет «Volyn Dance Festival» 2022 - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info