11 січ. 2023 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

192

0

Вінницьким захисникам на фронт передали ноутбук, який придбали за донати депутатів міськради

Вінницьким захисникам на фронт передали ноутбук, який придбали за донати депутатів міськради

10 січня міський голова Сергій Моргунов зустрівся з командиром одного із підрозділів територіальної оборони ЗСУ у Вінницькій області та передав для військових ноутбук, який допоможе здійснювати спостереження за ворогом


Вінницьким захисникам на фронт передали ноутбук, який придбали за донати депутатів міськради

10 січня міський голова Сергій Моргунов зустрівся з командиром одного із підрозділів територіальної оборони ЗСУ у Вінницькій області та передав для військових ноутбук, який допоможе здійснювати спостереження за ворогом. Техніку було придбано за донати депутатів міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Від початку повномасштабного вторгнення росії Вінниця постійно підтримує Збройні Сили України: перераховує кошти, надсилає провізію та реманент, закуповує техніку та обладнання. Інформація щодо потреб військових надходить оперативно через Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який тримає комунікацію з підрозділами і точно знає, де та на яку допомогу чекають найбільше.

Цього разу на озброєнні наших захисників з’явиться додаткове обладнання, що допоможе забезпечити якісне проведення аеророзвідки ворожих позицій.

«Це обладнання – внесок всієї територіальної громади у нашу Перемогу», – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов, вручаючи ноутбук, а також павербанки для військових.

Слов’янськ, Ізюм, Куп’янськ…, де б не довелось воювати – усюди військові відчували допомогу рідного міста і за це дуже вдячні, каже командир та наголошує: «Я не раз казав, якщо б за нашою спиною не було надійного тилу, який створили громади, волонтери, прості люди, держава – нам було б складно. А так, коли ми усі разом – виклики вдається долати».

Командир додає, що на новий комп’ютер у підрозділі чекають із нетерпінням. Він потужний та дозволить отримувати більш чітке зображення.

«Ця війна – боротьба технологій. Перемагає той, хто краще забезпечений, а наукових знань у наших бійців вистачає. Вони сміливці та відчайдухи, готові робити усе від них залежне задля захисту України», – говорить військовий.

У перебігу зустрічі очільник громади Сергій Моргунов поцікавився рівнем забезпеченості захисників, яка допомога наразі найпотрібніша та запевнив, що Вінниця й надалі їх всебічно підтримуватиме.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР