6 берез. 2023 17:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

238

0

Військовий з Вінниччини на псевдо «Прораб»: «Я пішов на війну, щоб вибороти незалежність і свободу»

Військовий з Вінниччини на псевдо «Прораб»: «Я пішов на війну, щоб вибороти незалежність і свободу»

Військовий на псевдо «Прораб» на посаді головного сержанта стрілецької роти окремого батальйону 120 бригади Сил тероборони Вінниччини.


Військовий з Вінниччини на псевдо «Прораб»: «Я пішов на війну, щоб вибороти незалежність і свободу»

Інженер-будівельник за освітою, до початку повномасштабного вторгнення працював приватним підприємцем, надаючи будівельні послуги. Однак, пішов добровольцем до територіальної оборони, адже не міг стояти осторонь в той час, коли країна потребувала захисту. Нині військовий на псевдо «Прораб» на посаді головного сержанта стрілецької роти окремого батальйону 120 бригади Сил територіальної оборони Вінниччини ЗСУ.

Історію воїна розповіли на сторінці 120 бригади територіальної оборони ЗСУ.

«Під час служби завжди потрібно викладатися на максимум, показувати своїм побратимам гарний приклад, мотивувати їх, щоб разом дійти до перемоги, - розповідає «Прораб». У нашому підрозділі дуже добре розвинута взаємодія і кожен із нас готовий допомагати один одному, для мене це дуже важливо».

Хоч військового досвіду до початку війни доброволець не мав, однак за рік війни навичок здобув чимало.

З побратимами виконував багато різних завдань в Донецькій та Харківській областях. Зазвичай це облаштування позицій, утримування оборони на вибраних позиціях.

«Для мене перемога – це можливість у майбутньому жити з сім'єю у вільній, сильній, красивій Україні. Я пішов на війну, щоб разом із усіма небайдужими представниками нашого народу вибороти незалежність і свободу».

Після війни чоловік планує повернутися в сферу будівництва, «адже країну потрібно буде відновлювати і роботи попереду буде чимало».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото 120 бригади