22 квіт. 2016 16:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

135

0

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»!

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»!

 До Вінниці приїде театр тіней


Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»!

 Скоро вінничан чекає концерт, який змінить ваше уявлення про людські можливості. Півтори години приголомшливих перетворень, вражаючої пластики, хореографії і казкового шоу, під час якого ви щосекунди будете дивуватися і захоплюватися! Саме такі емоції будуть переживати вінничани 24 травня о 19.00 у Будинку офіцерів на концерті знаменитого театру тіней «TEULIS».

Глядачам актори презентують свою нову концертну програму «Володарі тіней», з якою зараз розпочали новий гастрольний тур.

Прямо на ваших очах буде створюватися оригінальний естетичний світ тіней, де силуети на сцені оживають в унікальних картинах тривимірного різноманіття життя.

Постановки нового шоу «Володарі тіней» поєднують у собі елементи театру і висококласної акробатики, у них використовуються оптичні ілюзії, а також вражаючі відеопроекції.

У палітрі образів театру тіней «TEULIS» немає місця формальним лекалам і фальшивим емоціям, тільки майстерність професіоналів! Театр тіней «TEULIS» – це одкровення силуетів людських історій і нічого стороннього!

За 5 років існування трупа завоювала звання одного з кращих театрів тіней світу. «TEULIS» був фіналістом знаменитих талант-шоу у різних країнах Європи. Майстерність театру під час чисельних гастролей  по достоїнству оцінили глядачі в Італії, Туреччині, Чехії, Словаччині, Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Японії ― там артистів, стоячи, проводжали зали по 35 тисяч глядачів!

Неймовірні оптичні ілюзії, високий рівень акробатики, яскравий звуковий супровід, відеопроекції — коли все це поєднується, від видовища захоплює дух!

 

Простий в ідеї, театр тіней дуже складний для виконання. У чудесні метаморфози, які відбуваються на очах у глядачів, часом складно повірити!

Щоб досягти такого ефекту, артисти щодня проводять на репетиціях та у пошуках нових ідей.

— Зазвичай процес створення одного номеру триває 2 тижні. Потім настає процес відточування і обкатування номеру. Для того, щоб він виглядав на світовому рівні, може піти місяць або навіть рік. Це вже питання творче, яке не піддається статистиці, - зізнаються актори театру. - Ми завжди перебуваємо у пошуку і завжди щось покращуємо, змінюємо.

 

Завдяки новому яскравому шоу театру тіней «TEULIS» вінничани за півтори години зможуть об'їздити увесь світ, спостерігаючи за обрисами найвідоміших пам'ятників архітектури, будуть насолоджуватися атмосферою Нью-Йорка, прогулянкою зоопарком і навіть польотом у космос…

– 24 травня ця захоплююча подорож у чарівний світ тіней буде незабутньою! – обіцяють організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – До того ж - це саме той концерт, який варто відвідати всією родиною. Захват від фантастичних перетворень випробують і діти, і дорослі!

Квитки на шоу «Володарі тіней» театру тіней «TEULIS» можна придбати у касах Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та на сайті http://bilet.vn.ua. Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефоном: (0432)57-55-55.

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»!

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 2

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 3

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 4

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 5

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 6

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 7

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 8

 Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 9

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 10

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 11

Всесвітньовідомий театр тіней «TEULIS» 24 травня покаже вінничанам «Володарів тіней»! - фото 12

title

title

title

title