25 жовт. 2021 10:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

92

0

Вигідне придбання американського авто у фірми «Bexhill Trading Auto»

Вигідне придбання американського авто у фірми «Bexhill Trading Auto»

Співпрацювати з «Bexhill Trading Auto» вигідно з багатьох причин


Вигідне придбання американського авто у фірми «Bexhill Trading Auto»

Ви в пошуках нової, якісно обладнаній, порівняно недорогий машини з незначним пробігом? Найрозумніше в такому випадку скористатися імпортом американського авто, що відповідає всім вашим запитам. «Bexhill Trading Auto» регулярно транспортує автомобілі з США для своїх замовників, заздалегідь обумовлює їх вартість, робить ставки на машини і перевозить їх великими партіями. Всі формальності, що стосуються фотографічних документів транспорту, митного оформлення, оцінки технічного стану машини перед купівлею, виконуються швидко. Зокрема, ви можете замовити привабливу модель renault city k ze, купивши її в лізинг або оформивши автокредит.

Співпрацювати з «Bexhill Trading Auto» вигідно з багатьох причин

Компанія є надійним імпортером американських машин, які надають своїм клієнтам кращі авто з-за океану, які відповідають їхнім очікуванням. Якщо ви маєте намір купити автомобіль з США - зв'яжіться зі співробітниками фірми, і вони розкажуть про ціну імпорту машини і про всі плюси цієї покупки. Наприклад, ви можете замовити красиву, безпечну і комфортну «Audi» q2 e tron за відносно низькою ціною.

В компанії «Bexhill Trading Auto» працюють професіонали, які відмінно знають і люблять свою справу. Мета співробітників - допомогти покупцеві визначитися з вигідною моделлю авто або іншого транспорту, що продається за прийнятною вартістю. Фірма працює без посередників на кожному етапі доставки. «Bexhill Trading Auto» надає якісний сервіс, починаючи з підбору машини на аукціоні в США, закінчуючи видачею ключів відремонтованого автомобіля на українській реєстрації. До слова, у фірми широкий вибір машин за приємною вартістю.

Співпрацюючи з компанією, можна розвивати свій власний бізнес. У «Bexhill Trading Auto» діють спеціальні програми для партнерів, завдяки яким останні мають можливість перевозити партії авто за унікальною вартості. Кооперувати з фірмою легко, прозоро і просто. Це успішний імпортер автомобілів, що займає лідерські позиції в даній сфері.

Якими досягненнями може похвалитися ця компанія?

  1. Понад десять тисяч покупців стали власниками транспортних засобів, придбавши їх у фірми.
  2. Понад тисячу мотоциклів було продано на території України.
  3. Понад п'ятсот машин щомісяця знаходять своїх власників.
  4. «Bexhill Trading Auto» успішно працює на ринку вже протягом тринадцяти років.
  5. Перед тим, як ви купуєте авто, останнім проходить більш восьми видів ретельних перевірок.
  6. Фірма є офіційним представником американських аукціонів на території України.
  7. За допомогою особистого кабінету кожен покупець має можливість відстежувати пересування своєї машини.
  8. У всіх великих містах країни є офіси компанії.

Придбавши американський автомобіль, ви можете заощадити кругленьку суму грошей і при цьому отримувати задоволення від управління якісним і комфортним транспортним засобом.