20 черв. 2022 15:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

128

0

Як працює благодійний фонд України Parimatch Foundation під час війни?

Як працює благодійний фонд України Parimatch Foundation під час війни?

Parimatch Foundation - благодійний фонд України, який співпрацює з каналом “Підтримай дитину”


Як працює благодійний фонд України Parimatch Foundation під час війни?

Як працює благодійний фонд України Parimatch Foundation під час війни?Parimatch Foundation - благодійний фонд України, який співпрацює з каналом “Підтримай дитину”. Кому ще допомагає фонд та які перспективи роботи організації?

Як працює благодійний фонд України Parimatch Foundation під час війни? - фото 2

Parimatch Foundation співпраця з каналом “Підтримай дитину”

Війна в Україні стрімко перевернула життя багатьох людей. Але, якщо дорослі за всієї тяжкості випробувань хоча б розуміють те, що відбувається, то дітям у такий момент потрібна не тільки фізична та фінансова, а й психологічна допомога. Звикнути до нової реальності, навчитися у ній жити маленькі громадяни часто не здатні без професійної допомоги. Саме тому Parimatch Foundation узяв під свою опіку телеграм-канал “Підтримай дитину”.

Фонд Parimatch Foundation — основні адресати допомоги

Фонд Parimatch Foundation з початку повномасштабного російського вторгнення визначив для себе цілу низку напрямів фінансової благодійної допомоги. Серед акцій, у яких бере участь благодійний фонд України, перерахування коштів різним юнацьким організаціям, підтримка біженців та інвалідів, фінансування дитячих спортивних заходів, захист людей похилого віку. Турбота про психологічне здоров'я підростаючого покоління також стала одним із пріоритетних напрямків.

Parimatch Foundation: допомога фонду "Підтримай дитину" зараз і в перспективі

Фінансування Телеграм-каналу “Підтримай дитину” визначено спрямованістю роботи фахівців цього проекту. Якщо зараз діти внаслідок пережитого стресу бачать страшні сни, виявляють замкнутість чи агресію, це вже погано. Але страшніше те, що надалі у них може спостерігатися регрес у розвитку, якій починає проявлятися поступово, але наслідки його можуть стати незворотними.

Група досвідчених психологів, серед яких кандидат психологічних наук Катерина Довгопола, спираючись на поради педагогів та батьків, застосовуючи новітні техніки, робить все, щоб цього не допустити. Parimatch Foundation вкладає кошти в розвиток каналу з метою використання можливостей залучення іноземних фахівців, наприклад, із Ізраїлю, проведення необхідної кількості практичних занять та консультацій з усіма, хто цього потребує.

Психологи стверджують, що з дітьми потрібно і можна говорити про війну, але робити це треба правильно, знімаючи страхи та напруженість, а не нагнітаючи їх. Особливо тонко треба доносити інформацію для дітей з інвалідністю, для яких війна стала додатковим фактором, що ускладнює їхнє життя у всіх аспектах. Проект не збирається згортати свою діяльність і після війни, оскільки її наслідки виявлятимуться ще довгий час. Тому фінансова допомога фонду Parimatch Foundation є неодноразовою. а розрахована на тривалий час.