20 жовт. 2022 10:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

205

0

Як вибрати телевізор із максимально реалістичним зображення?

Як вибрати телевізор із максимально реалістичним зображення?

Любителі дивитися видовищні фільми та передачі по ТБ висувають особливо високі вимоги до технічних параметрів екрана телевізора


Любителі дивитися видовищні фільми та передачі по ТБ висувають особливо високі вимоги до технічних параметрів екрана телевізора. Для максимальної реалістичності зображення фахівці рекомендують вибирати телевізор із спеціальними функціями підвищення яскравості та контрастності «картинки» на дисплеї. Розглянемо, на що варто орієнтуватися в описі при виборі моделі ТБ із максимально реалістичним зображенням.

Як вибрати телевізор із максимально реалістичним зображення?

Технології покращення зображення

Вибираючи сучасний смарт телевізор для максимального занурення в те, що відбувається на екрані, варто віддавати перевагу моделям зі спеціальними функціями підвищення якості зображення. Кожен виробник використовує для цього свої технологічні прийоми, тому в телевізорах різних брендів опції покращення якості зображення можуть мати різні назви. Наприклад, у телевізорах популярного бренду Samsung технології покращення зображення найчастіше називаються:

  • HDR;
  • UHD Dimming;
  • PurColor і т.д.

Також в описі деяких моделей телевізорів з останніх лінійок можна побачити такі сучасні графічні функції, як Motion Xceleration та Mega Contrast. Якщо всі ці технології поєднуються в одній моделі телевізора, то його сміливо можна купувати навіть для перегляду найвидовищніших і захоплюючих кіно з максимальною реалістичністю передачі глядачеві всього, що відбувається на екрані..

Загальна роздільна здатність екрана телевізора

Найважливішим фактором якості зображення на екрані телевізора є також роздільна здатність матриці, яка залежить від кількості пікселів матриці. Чим більше точок передачі передбачено на дисплеї, тим більш чітким, яскравим і якісним є зображення, що транслюється. На сьогоднішній день визнаними стандартами якісного зображення справедливо є нові телевізори з роздільною здатністю 4К, що відповідає параметрам в 3840 пікселів по горизонталі і 2160 – по вертикальній грані екрана. При такій роздільній здатності матриці телевізора можна насолоджуватися видовищним та реалістичним зображенням з максимально точною передачею кольору без найменшого спотворення напівтонів. Як наслідок – глядач отримує незабутнє задоволення від повного занурення у дійство на екрані під час перегляду фільмів, серіалів та телепередач. У поєднанні з найсучаснішими технологіями покращення якості зображення, телевізори з роздільною здатністю 4К є неперевершеними лідерами за якістю та яскравістю виведеної на екран «картинки».