20 груд. 2021 15:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

107

0

Які статуетки для нагородження вибрати?

Які статуетки для нагородження вибрати?

Дізнайтесь які є види статуеток для нагородження. На що звертати увагу перед вибором.


Статуетки для нагородження

Чи існують універсальні призи, які можна чудово підібрати з нагоди проведення буд-якого свята чи заходу? Відповідь однозначно так і - це статуетки для нагородження. Спортивні змагання, інтелектуальні конкурси, одиночні або командні дисципліни, танцювальні, пісенні конкурси та незліченна кількість свят, які можна доповнити такими виробами.

З яких матеріалів можуть виготовлятись статуетки

Для створення різноманітних фігурок, що максимально реалістично передають форми та силуети використовуються наступні матеріали:

· Металізованій пластик – максимально доступний та простий в роботі матеріал. З використанням такої сировини можна бюджетно виготовити величезну кількість пам’ятних відзнак для учасників масових заходів.

· Акрилові нагороди - такі вироби виділяються яскравим дизайном, можливістю реалістично передавати форми та особливості фігурок та довгою службою готових виробів. Такі вироби на вигляд можна сплутати зі скляними, проте вони менш вразливі до механічних пошкоджень.

· Кераміка. Статуетки з кераміки – це суцільні відлиті фігурки, які вирізняються не тільки гарними зовнішніми даними, різноманіттям кольорів та привабливістю, але й довгими строками служби. Важливо, що статуетки не втратять свого вигляду довгі роки.

· Нагороди з дерева. Такі вироби точно не залишать байдужими нікого з присутніх на святі. Безпечні матеріали, які чудово зберігають свій вигляд та форму довгі роки. За бажання замовників можна влаштувати додаткову розвагу і нанести на статуетку контури малюнку, логотипу змагань, візерунку та надати можливість маленьким учасникам самостійно розфарбувати їх.

· Лите оптичне скло – такі вироби будуть доречні на важливих заходах. Так як можуть передати всю їхню велич, розкіш та статус події. Вартість таких товарів буде на порядок більше силуетів з пластику, проте гарантуватиме дотримання концепції свята на всі сто відсотків.

Надписи на статуетках дозволять не тільки гарно, незвичайно вирізнити їх серед інших виробів, але й зробити нагороди пам’ятними. Такі доповнення можна перенести на поверхню за допомогою технології гравіювання.

Пропозиції нашої компанії

Компанія CraftPrize пропонує Вам величезну кількість готових статуеток, які доступні для продажу в будь-який зручний для Вас час та можливість оформлення створення статуеток на замовлення.

Наша команда професіоналів своєї справи готова запропонувати такі моменти співпраці:

· Величезний вибір продукції – в каталозі магазину Ви без проблем зможете підібрати сувенірну продукцію для нагородження з будь-якого приводу.

· Виготовлення товарів за індивідуальними замовленнями незалежно від розмірів партії. Проект дизайну та макет в обов’язковому порядку погоджується з замовниками. При необхідності до нього можуть вноситись зміни. Такий підхід до роботі дозволяє нам створювати вироби, які гарантовано відповідають очікуванням клієнтів.

· Бездоганна якість виробів – всі позиції та кожен виріб у партії перевіряється перед відправкою для гарантії повної відповідності замовленню.

· Консультації працівників – менеджери допоможуть зорієнтуватись в асортименті магазину, підібрати оптимальні товари або оформити замовлення виробів чи їхнє створення на замовлення.

Якщо Ви хочете вразити учасників конкурсу чи змагань неймовірно гарними, стильними фігурками, які чудово пасуватимуть під тематику заходу – дзвоніть нам за вказаними номерами телефонів або пишіть будь-яким зручним способом!