7 лют. 2018 15:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Афіша Вінниці
0

95

0

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська

 Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська


Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська

 Театральна компанія «Бенюк і Хостікоєв» цієї неділі порадує вінничан комедією «Люкс для іноземців».

У 2011 році, коли в силу хвороби народний артист України Анатолій Хостікоєв не міг виходити на сцену, він сам написав сценарій та поставив виставу за однойменною п’єсою автора «Шоу Бенні Хілла», драматурга Дейва Фрімана.

На головні ролі запросив дружину  – народну артистку України Наталію Сумську та свого незмінного партнера на сцені – Богдана Бенюка.

Крім народних улюбленців у виставі 11 лютого о 19.00 у театрі імені Садовського вінничани побачать кращих акторів українського театру: Ігоря Рубашкіна, Олесю Власову, Василя Мазура, Анну Сирбу, Дениса Мартинова.

Дія комедії «Люкс для іноземців» розгортається у 70-ті роки ХХ століття, тому глядачі опиняться у часі, коли ще не було мобільних телефонів, телебачення не заполонило наші душі, а за вікном лунали улюблені мелодії золотого віку музики.

- Це наша юність, музика Джеймса Ласта, італійська естрада. Це ціла епоха! – зазначає Анатолій Хостікоєв, який вважає, що цей час може бути цікавий усім, а осучаснювати п'єсу - означало б геть переінакшити стосунки її героїв.

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська

За сюжетом, дві сімейні пари волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, який святкує фестиваль «Святого Вольфганга» і стає тлом дивної плутанини і незручних ситуацій, які в захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усієї вистави.

«Люкс для іноземців» – це класична комедія положень, яка захоплює заплутаними колізіями у сюжеті, легкістю, яскравістю і простотою гри акторів, а також несподіваними режисерськими знахідками.

- У виставі всі герої - різної національності: англійська пара, французька, італійська. Але я об'єднав їх навколо одного героя - Батька, якого грає Василь Мазур. Вийшло, що він має причетність до всіх цих молодих людей, - відкриває інтригу Анатолій Хостікоєв.

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 2

Козирем вистави постановник свідомо обрав яскраві акторські роботи. Деталі поведінки персонажів відпрацьовані філігранно, в результаті всі характери виразні, зі своєю родзинкою гумору, і є досить пізнаваними глядачем.

Фінал вистави буде абсолютно неочікуваний. Всі любовні непорозуміння між подружжями вирішаться… несподіваними родинними зв’язками.

Але це ще не все! Будуть танці та співи, адже за сюжетом у містечку вирує фестиваль Святого Вольфганга! Тож будуть веселощі, гуляння, карнавал, де звучить жартівлива пісенька у виконанні Наталії Сумської, гра на сопілці-волинці Богдана Бенюка у класичному шотландському вбранні, запальна пісня Ганни Сирбу з «латиноамериканським кордебалетом» і, наприкінці, лірична крапка вистави – гра на саксофоні Василя Мазура.

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 3

Квитки на виставу «Люкс для іноземців» коштують від 190 до 390 гривень. Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), ТЦ «Петроцентр» та за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 4

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 5

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 6

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 7

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 8

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 9

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 10

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 11

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 12

Яким веселим було життя без мобільних, у неділю покажуть Бенюк, Хостікоєв і Сумська - фото 13