2 лип. 2022 16:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

148

0

Юні вінничанки здобули перемогу на Міжнародному музичному фестивалі-конкурсі

Юні вінничанки здобули перемогу на Міжнародному музичному фестивалі-конкурсі

Анастасія Гаврищук та Каріна Громада учениці фортепіанного відділу Вінницької дитячої музичної школи №2


Юні вінничанки здобули перемогу на Міжнародному музичному фестивалі-конкурсі

Вінничанки Каріна Громада та Анастасія Гаврищук отримали дипломи лауреатів І премії на IІІ Міжнародному музичному фестивалі-конкурсі «Дотик серця». Змагалися дівчата з виконавцями із України, Грузії та Молдови.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Конкурс проводився дистанційно за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, а також Всеукраїнської Національної Музичної спілки та ГО «Світ Мрій».

Фестиваль проходив у два тури. Учасники виконували репертуар видатних композиторів музичної історії, а також твори у класичному стилі.

Анастасія та Каріна учениці фортепіанного відділу Вінницької дитячої музичної школи №2. Про значення цих перемог для дівчат, розповіла їх викладачка Інна Сергеєва.

«Для Анастасії, яка навчається 3 рік - це перша спроба та перша перемога у фортепіанному житті. Каріна ж навчається 2-й рік і вже завершила Елементарний підрівень. Для дівчинки - це чергове вагоме досягнення на музичних конкурсах.

Такі результати учениць неабияк надихають. Вони додають сил та наснаги працювати далі та розкривати творчий потенціал юних дарувань», - зазначає Інна Сергеєва.

«Різні перешкоди стоять на шляху до перемоги, але наші діти продовжують демонструвати свої вміння та таланти на різноманітних конкурсах. І це вражає та викликає щире захоплення!», - наголосив директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info