17 берез. 2023 12:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

196

0

Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»

Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»

Воїни з Вінниччини самовіддано продовжують боронити Україну від окупантів.


Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»

Воїни з Вінниччини самовіддано боронять Україну від окупантів. Багато захисників зараз продовжують службу і готові боротися до Перемоги, є й Герої, які нажаль віддали за незалежність найцінніше.

Як повідомляє Іллінецька міська територіальна громада, двох наших земляків, мужніх захисників України було відзначено високими державними нагородами.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом "За мужність" ІІІ ступеня нагороджено сержанта Юрія Володимировича Притулу з с. Жорнище та солдата Олександра Вікторовича Лауту з м. Іллінці.

Пишаємося Вами та вітаємо із заслуженими нагородами! Міцного Вам здоров'я, витримки, незламної сили духу та якнайшвидшої Перемоги!», - йдеться в повідомленні.

Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»

Крім того, днями дружині загиблого Героя Віталія Лободи, Марині вручили орден “За мужність” III ступеня (посмертно). Про це повідомляє Вороновицька територіальна громада.

Очільник громади Олександр Ковінько від себе та всієї Вороновицької громади висловив слова шани та співчуття дружині й дітям за втрату найдорожчої для них людини.

«Жодна відзнака і нагорода не повернуть близьких та найдорожчих, але нехай вона стане свідченням відваги, мужності та самопожертви Героя. Наше завдання — зробити все, що в наших силах, щоб ніхто не був забутим, а ім’я кожного Героя, щоб залишалось у пам’яті прийдешніх поколінь», - йдеться в повідомленні.

Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»  - фото 2

Захисників з Вінниччини нагородили орденами «За мужність»  - фото 3

Слава нашим Героям!

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info